Thursday, 14 April 2011

Serunding oh Serunding

Aneka Serunding Untuk Dijual
Alhamdulillah, setelah 11 tahun kami berkecimpung dalam perniagaan serunding ini, kini kami ingin melebarkan lagi sayap kami dengan mencari pengedar-pengedar serunding di seluruh negara. Serunding kami yang sedap, dijamin halal dan bersih serta dimasak hanya apabila menerima tempahan sahaja, telah mendapat sambutan yang amat menggalakkan. Sekali order, pasti customer akan order lagi.. Justeru, kami yakin pengedar-pengedar kami akan menjana pendapatan yang lumayan tanpa perlu mempromosi berulang kali, kerana kualiti dan rasa serunding kami akan menyebabkan pelanggan kembali mencari anda untuk membeli lagi..

Untuk makluman, kami pembuat serunding sepanjang tahun dengan stok yang banyak. Kedatangan Ramadhan yang bakal menjelma pasti membuatkan kami lebih sibuk dari biasa dan tak menang tangan. Justeru, kami mengundang anda untuk menyertai kami dan bersama-sama menjana pendapatan yang lumayan.

Harga serunding kami jauh lebih rendah dari pasaran. Anda boleh mendapat keuntungan yang banyak, jika bijak berniaga. Tunggu apalagi, hubungi  Kak Ana: 016-396-0443. Modal serendah yang anda ada! Mulakan bisnes anda hari ini juga.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...